Onze wortelsOnze wortels liggen in de professionele tandheelkunde. GUM® werd geboren in 1923 toen Dr. John O. Butler een ingenieus ontworpen, zachte tandenborstel met rubberen punt introduceerde die het tandvlees masseerde. Het merk stond voor 'Gentle Uletic Massage'.
GUM® omarmde holistische gezondheid na de integratie in het SUNSTAR-bedrijf, een familiebedrijf met een speciale toewijding aan mond- en lichaamsgezondheid. SUNSTAR's holistische overtuigingen zijn geworteld in de oprechte ervaringen van de oprichtersfamilie. Dertig jaar geleden was SUNSTAR een pionier op het gebied van onderzoek naar het verband tussen orale en systemische gezondheid en werpt het een licht op deze cruciale relatie.Dit onderzoek identificeerde een bidirectioneel verband tussen tandvleesgezondheid en diabetes, maar hielp ook het verband te ontdekken tussen aangetast tandvlees en andere systemische aandoeningen zoals hart- en vaatziekten.
Als we vandaag de dag in staat zijn om deze dynamiek te begrijpen en onze consumenten beter te informeren over het belang van het voorkomen van ontstekingen in de mond - om de ontwikkeling ervan in andere delen van het lichaam en de impact ervan op de systemische gezondheid te beperken - is dit te danken aan sunstar's holistische visie en toewijding aan het begrijpen van deze verbindingen.

GUM® is trouw aan het SUNSTAR-motto ' Help mensen overal een beter en gezonder leven te leiden'.