Onze wereld

GUM® is toegewijd aan het bedienen van mensen die uitzonderlijk goed voor hun tanden en tandvlees verzorgen. Voor mensen uit alle lagen van de bevolking, die TROTS ZIJN OM VOOR hun gezondheid te zorgen.


Wij verzorgen HOLISTISCH

We zijn gepassioneerd door mondgezondheid omdat we weten dat het de toegangspoort is tot onze lichaamsgezondheid. Mond- en lichaamsgezondheid zijn op verassende manieren met elkaar verbonden - net zoals een slecht dieet de slaap en stemming kan beïnvloeden, kan onze mondgezondheid gevolgen hebben voor onze cardiovasculaire gezondheid en onze metabole gezondheid. Holistische mondverzorging is een belangrijke basis van een gezond lichaam en we beloven het elke dag te leveren, met de grootste aandacht voor detail.Wij geloven in RITUELEN

Net als jij geloven we dat alledaagse kleine acties grote veranderingen in het leven kunnen teweegbrengen. Onze rituelen doen precies dat. Een natuurlijke uitbreiding van elke zelfzorgroutine, onze rituelen zijn vorm gegeven in gemakkelijke gebaren die ons in staat stellen om onze hele mond zacht en effectief schoon te maken, inclusief waar een tandenborstel daar niet bij kan. Onze rituelen laten ons heerlijk fris en schoon voelen en zijn goed voor mond en lichaam. Ontdek onze mondverzorgingsrituelen.

Wij verzorgen voor het KLEINE om voor de GROTE te zorgen

Omdat we ons lichaam zien als één groot onderling verbonden systeem, zijn we ons ervan bewust dat kleine dingen grote veranderingen kunnen teweegbrengen. We zetten ons in om iedereen te helpen hun tandvlees en tanden volledig te verzorgen, inclusief de kleine ruimtes tussen tanden of langs de tandvleeslijn - waar de meeste conventionele tandenborstels niet kunnen komen. We weten dat het schoonhouden van deze ruimtes essentieel is voor onze tandvleesgezondheid en zelfs onze lichaamsgezondheid. Hun welzijn helpt een vlindereffect te voorkomen - een reeks gebeurtenissen die de gezondheid van je mond en lichaam kunnen testen. Ontdek de tandvlees link.

Wij geven om aandacht voor DETAIL

Onze ambitie - om schoon te maken waar de meeste conventionele tandenborstels dat niet doen - vereist ijverigheid voor detail en perfectie. En veel vindingrijkheid - onze tandenborstels, interdentale borstels, tandpasta's en mondspoelingen zijn vakkundig ontworpen om meer delen van onze mond te bereiken en een volledige mondreiniging te leveren. Ze zijn gemaakt om dit met gemak te doen - we geloven dat grondigheid binnen ieders bereik moet zijn.

We zijn enthousiast over GENOT

De goede dingen in het leven doen niet alleen goed, maar voelen ook goed. We zijn toegewijd aan het injecteren van genot in de mondverzorging en aan het maken van elk gebaar, elk ritueel, een plezierig, feel good moment.