Je bent nu op:

G.U.M België

Om een retailer te vinden, selecteer jouw land & taal

 • Verenigd Koninkrijk
 • België
 • Duitsland
 • Denemarken
 • Spanje
 • Finland
 • Frankrijk
 • Griekenland
 • Italië
 • Nederland
 • Polen
 • Portugal
 • Zweden

GUM® Tandpasta's en Mondspoelmiddelen met CPC

Ontdek ons volledige assortiment tandpasta’s en mondspoelmiddelen met CPC en kies de oplossing die bij jou past. Ons assortiment bevat opties voor  kinderen, tieners met een beugel, volwassenen met gevoelige tanden, volwassenen met aanhoudende slechte adem en volwassenen die last hebben van bloedend tandvlees en gingivitis of die een tandheelkundige ingreep hebben gehad. .

Wat is CPC?

CPC, of Cetylpyridinum Chloride, is een veilig en effectief antibacterieel middel dat kinderen en volwassenen helpt bij het bestrijden van tandplak. Het wordt al tientallen jaren veilig gebruikt in mondverzorgingsoplossingen om de mondgezondheid te bevorderen.

GUM® producten die CPC bevatten

Ontdek ons assortiment CPC-producten

De volgende producten bevatten 0,05 of 0,07% CPC.

GUM® HaliControl® Mouthrinse 0,07% CPC

GUM HaliControl® Mondspoelmiddel

Als je af en toe of aanhoudend een slechte adem hebt, is dit het juiste mondspoelmiddel voor jou.

Een langdurige oplossing die de oorzaak van halitose (slechte adem) aanpakt. Het best te gebruiken in combinatie met HaliControl tandpasta. Bevat 0,07% CPC.

Ontdek
GUM® HaliControl Tandpasta 0,07% CPC

GUM HaliControl Tandpasta

De ideale tandpasta voor mensen met een slechte adem. Helpt een zuivere en frisse adem te herstellen en biedt langdurige bescherming tegen halitose. Het best te gebruiken in combinatie met HaliControl mondspoelmiddel. Bevat 0,07% CPC.

Ontdek
GUM® SensiVital® + Mouthrinse 0,07% CPC

GUM SensiVital®+ Mondspoelmiddel

Het ideale mondspoelmiddel voor mensen met tandgevoeligheid. Helpt je gevoeligheid te verminderen met een snelle en langdurige werking. Het best te gebruiken in combinatie met GUM SensiVital+ tandpasta. Bevat 0,07% CPC.

Ontdek
GUM® SensiVital® + Tandpasta 0,07% CPC

GUM SensiVital+ Tandpasta

De tandpasta bij uitstek voor mensen met gevoelige tanden. Het beschermt en versterkt het glazuur en verlicht de gevoeligheid van de tanden. Ideaal in combinatie met GUM SensiVital + mondspoelmiddel. Bevat 0,05% CPC.

Ontdek
GUM® PAROEX® Maintenance Mouthrinse 0,06% 0,05% CPC

GUM GINGIDEX® Mondspoelmiddel 0,06% CHX

Dit mondspoelmiddel is speciaal ontwikkeld voor mensen met ontstoken of bloedend tandvlees. Het helpt tandplak te verminderen en gezond tandvlees te herstellen en te behouden. Het beste in combinatie met GUM GINGIDEX tandpasta. Bevat 0,05% CPC.

Ontdek
GUM® PAROEX® Onderhoud Tandpasta 0,06% 0,05% CPC

GUM GINGIDEX Tandpasta 0,06% CHX

Als je last hebt van ontstoken of bloedend tandvlees, dan is dit de tandpasta voor jou. Het pakt bestaande tandplak aan en voorkomt ook de vorming van nieuwe tandplak. Het best te gebruiken in combinatie met GUM GINGIDEX mondspoelmiddel. Bevat 0,05% CPC.

Ontdek
GUM® PAROEX® Intensive Action Mouthrinse 0,12% 0,05% CPC

GUM PAROEX® Mondspoelmiddel 0,12% CHX

Jouw tandarts zal dit mondspoelmiddel aanbevelen voor de verzorging van ontstoken of bloedend tandvlees of na een operatie of het trekken van tanden. Het best te gebruiken in combinatie met GUM PAROEX tandpasta. Bevat 0,05% CPC.

Ontdek
GUM® PAROEX® Intensieve actie tandpasta 0,12% 0,05% CPC

GUM PAROEX Tandpasta 0,12% CHX

Jouw tandarts zal deze tandpasta aanbevelen voor de verzorging van ontstoken of bloedend tandvlees of na een operatie of het trekken van tanden. Het best te gebruiken in combinatie met GUM PAROEX mondspoelmiddel. Bevat 0,05% CPC.

Ontdek
GUM® ORTHO Mouthrinse 0,05% CPC

GUM ORTHO Mondspoelmiddel

Als je een beugel, een retainer of andere orthodontische hulpmiddelen draagt, is dit het juiste mondspoelmiddel voor jou. Het is speciaal ontwikkeld om jouw tanden en tandvlees te beschermen en jouw mond fris en schoon te houden. Het best te gebruiken in combinatie met GUM ORTHO tandpasta. Bevat 0,05% CPC.

Ontdek
GUM® ORTHO Tandpasta 0,05% CPC

GUM ORTHO Tandpasta

De ideale tandpasta voor iedereen die een orthodontische behandeling ondergaat. Samengesteld om tanden en tandvlees te beschermen. Het best te gebruiken in combinatie met ORTHO mondspoelmiddel. Bevat 0,05% CPC.

Ontdek